Smažené žampióny plněné masem

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

velké čerstvé žampióny
mleté vepřové maso
sůl
pepř
vejce
(poměr surovin si každý udělá podle počtu a velikosti žampiónů)
na obalení:
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vejce a promícháme (tak na půl kg 1 vejce). Ze žampiónů vyjmeme nožičky a pak je naplníme mletým masem.

  2. Uděláme na nich jakousi čepičku. Obalíme je v mouce, osoleném vajíčku a strouhance. Usmažíme dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 178 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažené žampióny plněné masem

Tématické fráze: plněné žampiony smazene plnene zampiony mletym masem plněné žampiony mletým masem plněné žampiony bez masa žampióny plnene mletym masem recept na plněné žampiony smažené žampiony plněné mletým masem plnene zampiony masem grilované žampiony plněné masem smažené žampiony recept smažené žampiony recept plněné žampiony nejlepší recept recept na plněné žampiony mletým masem grilované žampiony recept na smažené plněné žampiony smažené žampiony recept smažené žampiony plněné žampiony masem nejlepší recept smažený žampióny plněný mletou plněné smažené žampiony