Vepřová krkovice na slanině a pórku
Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Je jen na vás, jakou si zvolíte přílohu k tomuto masu připravenému v pomalém hrnci.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 043 kJ / 2 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,36 g |
| Tuky | 206,57 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 9,60 g |
| Sacharidy | 54,17 g |
Postup přípravy
Chvilku před koncem přidáme na zjemnění nakrájený plátek másla. Krok 7: Na přílohu se hodí rýže, knedlík i šťouchané brambory.
Zveřejněno 29. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR23z
Moje poznámka
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR23z
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 17 sekundami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 6 minutami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 8 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 9 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 10 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 10 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 13 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina,
pórek,
sádlo,
omáčka worcesterová,
voda,
máslo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (10)