Vaječná pomazánka s majonézou a sýrem
Vajíčkové pomazánky jsou hojně připravované zejména po velikonočních svátcích, aby se spotřebovala vykoledovaná vajíčka. Ale to neznamená, že ji nemůžete připravit i mimo svátky. Vyzkoušejte třeba tuto variantu s majonézou a sýrem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,17 g |
Tuky | 94,57 g |
Vláknina | 4,34 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 17,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječná pomazánka s majonézou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD61V
Moje poznámka
Vaječná pomazánka s majonézou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD61V
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 28 minutami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 7 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 7 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 8 hodinami
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
cibule červená,
majonéza,
hořčice,
sýr,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
lák okurkový
Komentáře (16)