Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 506 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,57 g |
Tuky | 111,42 g |
Vláknina | 8,73 g |
Cholesterol | 2,63 g |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 27,46 g |
Postup přípravy
Stupně nastavíme na 175 a časovač na 8 minut. Krok 9: Játra podáváme s dušenou směsí a opečenými brambory.
Zveřejněno 11. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra z horkovzdušné fritézy s dušenou směsí z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkv6q
Moje poznámka
Kuřecí játra z horkovzdušné fritézy s dušenou směsí z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkv6q
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 8 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 9 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 10 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 12 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 14 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
ghee,
koření zlaté kuře,
česnek granulovaný,
olej,
bok uzený,
cibule,
paprika čerstvá červená,
omáčka chilli sladká,
vývar kuřecí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)