Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 22,51 g |
| Vláknina | 5,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zmesou natrieme stehná z oboch strán a necháme 1 hodinu odležať. Krok 2: Očistené batáty a zemiaky nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé a dáme do zapekacej misy. Premiešame so soľou. Krok 3: Navrch uložíme stehná.
Podlejeme asi 1,5 dl vody. Krok 4: Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút.
Potom odkryjeme a dopečieme dozlata. Krok 5: Podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom, kyslou uhorkou alebo podľa svojej chuti.
Zveřejněno 4. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 6 minutami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 29 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 3 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 5 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 5 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
nať petrželová,
křen,
olej,
batáty,
brambory,
sůl
Komentáře (4)