Skvělý chléb z domácí pekárny
Příprava zdravého domácího chleba není při použití domácí pekárny žádná věda. Chléb je provoněný anýzem, česnekem a bylinným octem a obsahuje lněná semínka. Společně s tvarohovou pomazánkou vytvoří plnohodnotnou snídani či svačinu nejen do práce.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 604 kJ / 2 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,23 g |
| Tuky | 44,77 g |
| Vláknina | 40,75 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 16,36 g |
| Sacharidy | 382,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve dáme do pekárny všechny tekuté suroviny. Poté mouky a nakonec všechno ostatní.
Krok 2: Zapneme pekárnu na program - celozrnný, váha - 1000 g a stupeň propečení kůrky - střední.
Krok 3: Po upečení čerstvý chléb přesuneme na mřížku a necháme vychladnout.
Zveřejněno 27. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skvělý chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDoN
Moje poznámka
Skvělý chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDoN
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 22 minutami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 26 minutami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 2 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 5 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 6 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 7 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 7 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
olej sezamový,
ocet,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hladká,
mouka celozrnná žitná,
kmín drcený,
anýz,
semínka lněná,
česnek sušený,
droždí čerstvé
Komentáře (9)