Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce
Rychlé a chutné jídlo získáte, pokud budete následovat náš recept. Kuličky z mletého masa, dobře ochucené, v lahodné rajčatové omáčce budou slušet těstovinám všech tvarů. Připravte si výborný pokrm ve středomořském stylu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 247 kJ / 3 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,30 g |
Tuky | 99,89 g |
Vláknina | 48,52 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 436,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Z4A
Moje poznámka
Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Z4A
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 38 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 42 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 48 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
vločky ovesné jemné,
petrželka,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
těstoviny špagety,
olej olivový,
protlak rajčatový,
česnek,
římský kmín mletý,
rajče loupané,
vývar masový,
tymián,
parmazán
Komentáře (2)