Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce
Rychlé a chutné jídlo získáte, pokud budete následovat náš recept. Kuličky z mletého masa, dobře ochucené, v lahodné rajčatové omáčce budou slušet těstovinám všech tvarů. Připravte si výborný pokrm ve středomořském stylu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 247 kJ / 3 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,30 g |
Tuky | 99,89 g |
Vláknina | 48,52 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 436,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Z4A
Moje poznámka
Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Z4A
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 3 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 4 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 5 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 5 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 5 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 5 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 6 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 6 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 6 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
vločky ovesné jemné,
petrželka,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
těstoviny špagety,
olej olivový,
protlak rajčatový,
česnek,
římský kmín mletý,
rajče loupané,
vývar masový,
tymián,
parmazán
Komentáře (2)