Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou omáčkou. Pokrm perfektně doplní šťouchané brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 010 kJ / 1 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,84 g |
| Tuky | 125,40 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 25,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
Moje poznámka
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 22 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 41 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 4 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 6 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej,
víno bílé,
rozmarýn,
tymián,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Na internetu je několik receptů s tímto názvem. Koukni do Googlu.
Králíci se nám zatím nepřejedly díky mnoha způsobům na jaké je upravuji, baví mě to.