Krůtí karbanátky s cuketou a kapustou

varilamyskakasicku Kuchařka: varilamyskakas…

Drůbeží maso 18 názorů

Suroviny

500 g krůtího mletého masa
150 g kapusty (uvařené nebo blanšírované)
150 g cukety
sůl
pepř
1 čajová lžička chilli omáčky (Harissa)
petrželka
libeček
4 stroužky česneku
cibulka
majoránka
1 vejce
1 šlehačka
Solamyl podle hustoty směsi
strouhanka
polohrubá mouka
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku si nasekáme nadrobno, kapustu (jen střední vrstvu listů bez tvrdých konců), povaříme na cca 8 minut nebo jen blanšírujeme po tuto dobu.

  2. Cuketu si očistíme, vydlabeme jadérka, necháme vypotit, přebytečnou šťávu vymačkáme.

  3. K cuketě, pokrájené cibulce a kapustě přidáme mleté krůtí maso, vejce, koření, šlehačku, solamyl, prolisovaný česnek, nasekané bylinky, chilli omáčku (harissu) a vše dobře promícháme.

  4. Vytvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance (mouce) a dáme na plech, pokapaný olejem, zapéci dozlatova. Během pečení karabanátky jednou obrátíme. Podáváme s bramborem nebo studené s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Krůtí karbanátky s cuketou a kapustou

1 2

Tématické fráze: karbanátky z mletého krůtího masa mleté krůtí maso karbanátky krůtí karbanátky krůtí karbanátek blansirovane cibulky krůtí maso s kapustou blandzirovane cibulky mleté krůtí maso s cuketou karbanátky z krutího masa kapustove kruti karbanatky krůtí kapustové karbanátky kapustové karbanátky z krutího masa kruti karbenatky s cuketou karbanátky z mleteho krutiho masa s kapustou a cuketou kuřecí karbanátky s kapustou cuketove kruti karbanatky karbanátky z krutího máša a medvěd kruti karbenatky recept na krutí karbanátky recept krůtí karbanátky

Zapomněl/a jsem heslo