Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Sytých polévek není nikdy dost. Kapusta je ideálním základem husté svačinové polévky, která může doplněná pečivem klidně zasuplovat i večeři. Na másle orestované žampiony jsou pak luxusní tečkou na plném talíři.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 20,98 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 39,18 g |
Postup přípravy
Rozdělíme ji do misek, do každé přidáme porci žampionů a doplníme petrželkou.
Zveřejněno 10. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vrg
Moje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vrg
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 26 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 28 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 36 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Suroviny:
kapusta,
žampióny,
klobása pikantní,
česnek,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
petrželka hladkolistá
Komentáře (4)