Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Toto jídlo zaujme skvělou chutí a jednoduchou přípravou. Plátky šťavnatého vepřového masa ochucené bavorskou hořčicí se sladkou, jemnou kořeněnou chutí upečeme doměkka a podáváme s pečenými zeleninovými hranolky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 124 kJ /
269 kcal
Bílkoviny4,13 g
Tuky17,66 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy19,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Silnější plátky krkovice osolíme a opepříme a potřeme z obou stran bavorskou hořčicí. Krok 2: Poklademe do pekáčku, přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, plátky másla a vývar. Krok 3: Pečeme v troubě na 180 °C asi 35-40 minut doměkka. Krok 4: Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na hranolky, dáme menšího pekáčku, osolíme a pokapeme olejem. Upečeme na 180 °C doměkka.

TIP: Jak udělat vepřovou krkovici v troubě

Zveřejněno 20. 3. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Zq5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Zq5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Marie Svarcova: Prodává se i tady, ale my vozíme z Německa, máme to kousek. :-K

:-)<3:yes::yes: Moc dobře to vypadá a určitě i tak chutná. To hořčici znám jemně pikantní ale měla jsem ji dovezenou z Německa . :-K

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, bavorská hořčice, máslo, vývar masový, cibule, česnek, mrkev, petržel, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu