Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Vepřové koleno patří mezi levnější kusy masa, ale můžeme z něj připravit skvělou lahůdku. Díky dlouhé přípravě v pomalém hrnci bude maso šťavnaté, měkké a bude se doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 822 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 45,40 g |
Vláknina | 29,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 53,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Moje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 6 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 5 minutami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 16 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 38 minutami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 38 minutami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 2 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 4 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 5 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
česnek granulovaný,
olej,
omáčka worcesterová,
voda,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (8)
PH jsem dostala cca před 8 lety od Topreceptů a od té doby v něm vařím moc ráda.Vlastně nevařím,on to udělá za mě
V létě jsem si pořídila Eta Pečenku,ta odpočívá na ledničce a HF na pračce.Když je zaměstnávám,tak také se musí povalovat na stole s prodlužkou...Dopoledne u nás v kuchyni vzhledově vypadá velice zajímavě
Mějte pěkný sváteční den a ještě jednou děkuji
magdalenka: Já jsem na tom stejně, taky jsem pomalý hrnec odložila a spíš používám remosku. Mám dvě velikosti. Někdo v PH vaří třeba v noci nebo s odloženým startem, ale já se bojím nechat nějaký elektrospotřebič bez dozoru. Ale Drahuška tady přidává recepty opravdu lákavé, to je pravda.