Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Se zapečenými bramborami snad nikdy nešlápnete vedle. Tenké plátky brambor jsou proloženy mletým masem, slaninou, vajíčkem a cibulí. Na závěr pečení pak nahoru brambor dejte ještě plísňový sýr, skvěle doplní chuť celého pokrmu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 459 kJ / 2 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,66 g |
| Tuky | 211,85 g |
| Vláknina | 11,35 g |
| Cholesterol | 1,89 g |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 5,86 g |
| Sacharidy | 70,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmJL
Moje poznámka
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmJL
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso mleté,
slanina anglická,
vejce,
vejce,
sýr brie,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
smetana,
tuk
Komentáře (7)
Přeji krásný víkend…