Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Plněnou papriku připravíme v horkovzdušné fritéze velmi rychle, navíc při její přípravě využijeme přebytky bramborové kaše. Do náplně dále přidáme uzené maso a plísňový sýr. Papriky podáváme posypané cibulovou natí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 412 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,07 g |
| Tuky | 8,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 6,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2yBB
Moje poznámka
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2yBB
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Suroviny:
paprika,
maso uzené,
kaše bramborová,
sýr s bílou plísní,
omáčka worcesterová,
máslo,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (5)
Bylo to hodně syté a hlavně se zužitkoval zbytek kaše a masa z předešlého dne