Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Sladké jídlo jednou za čas bodne. Zvlášť, když zasytí, třeba jako tyto taštičky s povidly. Těsto připravíme z uvařených a nastrouhaných brambor. Dovnitř každé taštičky pak plníme povidla dochucená kapkou rumu. Posypat je můžeme tím, co máme rádi.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 322 kJ / 3 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,56 g |
Tuky | 166,12 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 339,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7xN
Moje poznámka
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7xN
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 3 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 13 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 13 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hrubá,
brambory,
vejce,
sůl,
povidla švestková,
povidla švestková,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr moučkový,
šlehačka,
máta
Komentáře (3)