Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

1. 12. 2009 10:43

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lusinda79

1. 12. 2009 12:06

Kamarádka podobnou omáčku dělá tak, že víno zahřeje k bodu varu, do teplého přidá koření, a nechá přes noc louhovat.

spagetka

1. 12. 2009 12:06

Žížalko, my děláme 2 varianty - teplou a studenou. Je skvělá po mírném zahřátí k dobrému uzenému :-p:-p, můžeš i k telecí pečeni nebo místo svíčkové na hovězí - upřímně k jakémukoli pečenému masíčku. Když ji ještě necháš tak den rozležet, je to mana :-p:-p:yes::yes: (u nás na rozležení odeberu už při přípravě, protože to je vyloženě žravé:-p)

zizala

1. 12. 2009 11:55

To se i vyrábí zastudena? Já bych, když je tam koření, nechala aspoň projít varem, aby se zvýraznila chuť, ne? A pak vychladit a podávat? Ptám se proto, že u nás se zvěřina sice podává zřídkakdy, ale omáčku si umím představit i k jinému masu:-p:-p

spagetka

1. 12. 2009 11:20

:yes:My jsme míchali meruňkovou, rybízovou a švestkovou marmeládu a jinak vše ostatní stejně ke zvěřině. Malinová nám málokdy vydrží, protože je prostě nej ...:-*:-*, ale zkusím trochu schovat a vyzkouším ji, neprozraďte mě, že bude "zamaskovaná";-):-D:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízová omáčka k masu omáčka ke zverine omáčky ke zvěřině pikantní omáčky k pečenému masu pikantní omáčka pikantní švestková omáčka malinová omáčka rybízová omáčka ke zvěřině malinová omáčka k masu švestková omáčka ke zvěřině švestková omáčka k masu rybízová omáčka pikantní švestková omáčka k masu černá omáčka černá omáčka k masu pikantní rybízová omáčka studené omáčky ke zvěřině pikantní omáčky omáčka k zvěřině svestkova omacka zverina

Suroviny: džem malinový, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, jalovec, víno červené, kůra citronová, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZ6y