Večírková polévka
Po veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub. Podáváme ji nazdobenou petrželkou a pažitkou.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 821 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
Tuky | 8,42 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 9,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby předem namočíme. Mrkev očistíme.
Krok 2: Bílek, listy celeru, houby a mrkev nakrájíme nadrobno a dáme i s těstovinami vařit do vývaru.
Krok 3: Podáváme ozdobené nasekanou pažitkou a petrželkou.
Zveřejněno 22. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Večírková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZAm
Moje poznámka
Večírková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZAm
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Suroviny:
vývar masový,
houby sušené,
těstoviny,
bílek,
celer řapíkatý,
mrkev,
petrželka,
pažitka
Komentáře (4)