Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či slavnostní večeři. Vlastní dokončení netrvá víc než půl hodiny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,52 g |
| Tuky | 51,11 g |
| Vláknina | 17,78 g |
| Cholesterol | 61 mg |
| Sodík | 839 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 77,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
Moje poznámka
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 14 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 8 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 8 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 8 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 9 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 10 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 10 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 11 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 11 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
špek,
máslo,
rozmarýn,
pepř mletý,
sůl,
cuketa,
cibule,
česnek,
rajče,
brambory,
olej olivový,
koření,
sůl uzená
Komentáře (5)