Postup přípravy
Krok 1: Koleno sous vide prohnané udírnou.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno sous vide z udírny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMnm
Moje poznámka
Koleno sous vide z udírny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMnm
Nejnovější recepty
Muffiny s Nutellou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Přidáno před 11 hodinami
Salát Little Gem s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý salát z raného zelí
Přidáno před 12 hodinami
Salát z jarní zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Salát z cherry rajčátek s bazalkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé s listovým špenátem
Falcone před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Falcone před 4 hodinami
Dýňová polévka Hokkaido
kacka533 před 5 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Misicka77 před 6 hodinami
Gnocchi s opečenou šunkou, rajčaty a okurkou
Benzi před 8 hodinami
Koka buchta
Panova před 10 hodinami
Vydatná česneková polévka
bludicky před 11 hodinami
Brynzové noky na špenátu
wimra před 13 hodinami
Pravá gulášová polévka
Blazenka před 13 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
koření,
paprika sušená sladká,
pepř drcený,
kečup pikantní,
česnek,
koření krkovička s česnekem,
omáčka sojová,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (3)