Koleno sous vide z udírny

jan.alois Kuchař: jan.alois

Doba přípravy: 12 hodin 3 porce Vepřové maso 3 názory

Suroviny

1 syrové vepřové koleno
Marináda:
olej horký, lépe se vstřebají chutě koření
sladká paprika
drcený pepř
pikantní kečup
drcený česnek
koření na krkovičku s česnekem
trochu sójové omáčky
bobkový list
nové koření rozdrtit na hrubo
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Koleno sous vide prohnané udírnou.
    Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
    Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
    Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
    K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Koleno sous vide z udírny

Zapomněl/a jsem heslo