Koláč s ostružinami a žloutkovým krémem
Ostružiny zpestří moučník svou krásnou barvou a výraznou chutí. Zalijeme je lahodným žloutkovým krémem, který voní po mandlovém likéru, a díky smetaně je opravdu jemný. Na povrchu koláče příjemně křupou mandlové lupínky.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 213 kJ / 4 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,38 g |
Tuky | 202,70 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 550,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s ostružinami a žloutkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYM1
Moje poznámka
Koláč s ostružinami a žloutkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYM1
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 22 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 24 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
máslo,
žloutek,
cukr krupice,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
amaretto,
ostružiny,
lupínky mandlové,
cukr moučkový
Komentáře (3)