Brynzová pomazánka
Měkký, solený sýr, zpravidla z ovčího mléka a známý ze Slovenska, to je brynza. Použít ji můžeme jak do halušek, tak třeba jako základ na lahodnou pomazánku. Stačí ji pak natřít na bagetku a dozdobit zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAxr
Moje poznámka
Brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAxr
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 10 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 3 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 8 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 10 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 10 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 12 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
paprika sušená sladká,
česnek,
česnek sušený medvědí,
polníček,
rajče cherry,
celozrnná bageta
Komentáře (1)