Brynzová pomazánka
Měkký, solený sýr, zpravidla z ovčího mléka a známý ze Slovenska, to je brynza. Použít ji můžeme jak do halušek, tak třeba jako základ na lahodnou pomazánku. Stačí ji pak natřít na bagetku a dozdobit zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAxr
Moje poznámka
Brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAxr
Nejnovější recepty
Miništóly
Přidáno před 6 minutami
Křenové jednohubky s jeřabinou
Přidáno před 1 hodinou
Odpalované těsto podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Zázvorky
Přidáno před 4 hodinami
Nejrychlejší domácí nachos z tortilly
Přidáno před 5 hodinami
Máslové hvězdičky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 1 hodinou
Rajská omáčka
Kebloood před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky
janatka před 2 hodinami
Rychlá mrkvová polévka s játrovým drobením
brtna před 5 hodinami
Domácí chleba z trouby
punderwood199 před 7 hodinami
Česneková polévka s pohankou
Hypnos před 9 hodinami
Nakládaný česnek v oleji
AjkaS před 17 hodinami
Cikánský řízek
anavob před 19 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
paprika sušená sladká,
česnek,
česnek sušený medvědí,
polníček,
rajče cherry,
celozrnná bageta
Komentáře (1)