Zapečený karbanátek
Mezi oblíbené české pokrmy patří bezesporu karbanátky, které nemusí být nutně smažené, připravit se dají i v troubě. Krásně šťavnaté maso, pečené společně s cuketou, cibulí a rajčetem, s rozpuštěným sýrem na povrchu, potěší vaše chuťové pohárky.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený karbanátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AYK
Moje poznámka
Zapečený karbanátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AYK
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažené nudle (podle Vietnamce)
EvaEvaEva před 44 minutami
Růžičková kapusta se sýrem
DitaB před 52 minutami
Klášterské řezy
Petronilka před 1 hodinou
Pizza šneky z listového těsta
e.markova před 1 hodinou
Jablkový koláč s tvarohem
trvanlivost před 2 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
pribrska před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 2 hodinami
Pepanovy plněné řízky
Merylas před 3 hodinami
Šlehačková rychlá bábovka
Lenxka před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
majdaspatenkova před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
cuketa,
škrob,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
strouhanka,
cuketa,
cibule,
rajče,
sýr,
cibule červená,
olej
Komentáře (2)