Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s různě upravenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVm3
Moje poznámka
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVm3
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 3 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 8 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 1 hodinou
Krémová květáková polévka
zdenioka před 1 hodinou
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 1 hodinou
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 1 hodinou
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Kajkajak před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 2 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 2 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
hořčice plnotučná,
cibule,
sýr,
sýr camembert,
paprika sušená sladká
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Děkuji moc za fajn recept. Rychlý a jednoduchý. A hlavně fakt chutný… 😋
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Udělal jsem tedy ještě pár úprav... Maso jsem naložil do medovo-horčičné omáčky, podlil jsem to mlékem (musím uznat, maso krásně měkounký) a použil jsem teda klasický eidam...
Dále jsem pak k tomu udělal smetanovo-sýrovou omáčku...