Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou
Domácí těstoviny nejsou nijak náročné na přípravu. V tomto receptu najdete návod na svěže zelené těstoviny dochucené čerstvou bazalkou. Po jejich uvaření je stačí doplnit vypečenou slaninou a zakysanou smetanou. Raz dva máte oběd hotový.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVW0
Moje poznámka
Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVW0
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 3 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 5 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 5 hodinami
Plněný bramborový knedlík špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové koláčky s povidly - cukroví
Kaill před 2 minutami
Kuře se zelím a knedlíky z jednoho pekáčku
Sahula před 27 minutami
Kokosový koláč s jablky
Ajkad před 1 hodinou
Halušky s brynzou
magdalenka před 1 hodinou
Lahůdková sekaná
magdalenka před 2 hodinami
Zavařování ořechových jader
[email protected] před 2 hodinami
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Krupe před 2 hodinami
Celozrnné wafle
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové řízky
magdalenka před 2 hodinami
Kuře na zelí (recept od dědy)
magdalenka před 2 hodinami
Suroviny:
pesto bazalkové,
bazalka čerstvá,
mouka pšeničná,
vejce,
sůl,
olej olivový,
slanina anglická,
smetana zakysaná,
sýr
Komentáře (1)