Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Debrecínská pečeně, s párkem a slaninou, bude díky přípravě v pomalém hrnci krásně křehká a plná chuti. Plátky masa, podávané s omáčkou z výpeku a vařenou rýží, jsou ideálním nedělním obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Moje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 34 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 4 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 18 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 21 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 21 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 21 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina vcelku,
párky,
celer,
mrkev,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (2)