Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s pošírovaným vejcem jsou lahodným pokrmem, který spojuje svěžest křehké zeleniny s krémovou jemností. Dokonale připravené vejce dodá jídlu rafinovaný nádech a udělá z něj ideální volbu pro lehký oběd nebo večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Moje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Nejnovější recepty
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 38 minutami
Houbová směs
Přidáno před 3 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 7 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Houbový štrúdl
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé smažené v troubě
Ketynna před 1 hodinou
Česneková polévka - sváteční
Kajkajak před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
jar.smejkal@gmail.com před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 3 hodinami
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
kulisek před 3 hodinami
Bílá zelňačka
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami nakyselo
janatka před 4 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
janatka před 4 hodinami
Houbová polévka podle paní nadlesní
Eva1mamina před 5 hodinami
Květákový mozeček
Glapet před 6 hodinami
Suroviny:
lusky fazolové,
máslo,
olej,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
ocet,
vejce,
vejce
Komentáře (5)