Povidlovník z odpalovaného těsta
Příprava odpalovaného těsta sice působí složitě, když ale správně dodržíte postup, není se čeho bát. Těsto je po upečení nadýchané a křupavé. S tvarohovým krémem a voňavou povidlovou náplní tvoří sváteční a lahodný dezert.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Moje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 13 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 4 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 5 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 5 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
olej,
voda,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
smetana ke šlehání,
tvaroh polotučný,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum
Komentáře (1)