Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je snadná a pečení krátké, během chvilky tak mohou být na stole.
Suroviny pro 7 kusů
7kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 993 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,20 g |
Tuky | 28,33 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 193,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3z9
Moje poznámka
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3z9
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 16 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 9 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 9 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 9 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 12 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 14 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 14 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 14 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 14 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
žloutek,
máslo,
droždí,
kvásek,
mléko,
sůl,
máslo,
povidla švestková,
cukr moučkový
Komentáře (26)