Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a pivu je dokonalým spojením bohaté chuti masa, jemné sladkosti zeleniny a svěžího citrusového nádechu. Pomalu dušená v hrnci získá neuvěřitelně šťavnatou konzistenci a intenzivní aroma.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZM63
Moje poznámka
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZM63
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 48 minutami
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 7 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 12 minutami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 12 minutami
Salátový losos
Kajkajak před 14 minutami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 20 minutami
Bublanina
pesskecupem před 48 minutami
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 56 minutami
Bramborové krokety
rybarka007 před 1 hodinou
Adamova žebra-kosti
topsysel před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Olympus před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 4 hodinami
Suroviny:
oháňka hovězí,
pomeranče,
cibule,
mrkev,
máslo,
pivo světlé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
skořice celá,
pepř mletý,
sůl,
zázvor sušený
Komentáře (3)