Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová kolečka v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sykynda sykynda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na kolečka, v misce si uděláme těstíčko z vajec a hladké mouky, které trochu osolíme. Cibule zaprášíme buď sladkou paprikou nebo kari. Krok 2: Obalíme v těstíčku a osmažíme na oleji. Podáváme s brambory a tatarkou.

Zveřejněno 23. 12. 2008

Poznámka autora sykynda

Kdo se bojí,že cibule bude pálit,nemějte strach,po usmažení dostává zvláštní sladkou chuť a je to jednoduché a rychlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOqv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOqv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Teď jsem dosmažila, je to výborné!! Zbylo mi těstíčko tak jsem z něj udělala placičky, skvělé :-):-):yes::yes::-p:-p

Fajné a lacné:)

Karkulka 8. 9. 2009 09:28
Michale, to co ti v těstíčku chybělo by mohlo být pivo. Jinak dokořenit těstíčko tím co ti chutná taky udělá svoje ;).

Je to vážně dobré,děkuji za recept.Jedl jsem to v jedné hospůdce a nevím z čeho dělají těstíčko moc mi to tam chutnalo.Tady v tom těstu mi něco chybí ale i tak je to dobré :yes:

je to vážně dobré ....:yes:

toto som niekde jedla k vinu...a bolo to uzasne....fakt ....vdaka za pripomeniutie

A proč bez komentáře dal někdo 3 mi nejde na rozum. Nejspíš spálil papriku i cibulu :-D

tohle bude chuťovčička :-p;-)

Tématické fráze:
cibule v těstíčku, obalované cibulové kroužky, smažená cibule v těstíčku, pomazánka z rybiček v tomatě, těstíčko, babica recepty, v těstíčku, smažená cuketa babica, cibulové kroužky babica, cibulková kolečka, těstíčko na cibuli, cibulove recepty, cibulivy kolecka, cibulova, těstíčko recept, recept na těstíčko, cibulové kroužky v těstíčku video, cibul v testíčku, cibulove krozky, babica recepty cibulove krouzky

Suroviny:
cibule, vejce, sůl, mouka hladká, koření kari, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu