Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 714 kJ / 2 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,64 g |
Tuky | 115,25 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 357,40 g |
Postup přípravy
Chutnou přílohou je dušený špenát, případně zadělávaný hrášek nebo fazolky.
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská bramborová pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7p
Moje poznámka
Staročeská bramborová pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7p
Nejnovější recepty
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 8 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 16 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečená brokolice s těstovinami
Anna.Milkova před 14 minutami
Vepřové na houbách
MarinetteQueen3 před 45 minutami
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 11 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 14 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 17 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 17 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 17 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 19 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 19 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 21 hodinami
Tématické fráze:
zadělávaný hrášek,
starocesky bramborak,
recepty ze staročeské kuchařky,
staročeské bramboráky,
přesbydlo,
jidla z brambor,
brambory muzika,
staročeská vánoční jídla,
recepty na pochoutky se špeclemi,
zadělávané fazolky,
bramborová jídla kuchařka,
bramborová gulášovka,
starocesky bramborak recept,
staročeské kuchařky recepty,
gugle,
recepty na staročeskou kuchyni,
staroceska panev,
staročeské bramboráky recept,
zadělávaný hrášek recept,
saročeská jídla z brambor
Suroviny:
brambory,
tvaroh,
vejce,
mouka hrubá,
sádlo,
cibule
Komentáře (6)
Vznik mouky sahá až do pravěku, kdy se za pomocí různých kamenů loupala zrna obilí za účelem mletí a získání mouky. V průběhu let se tato technika postupně zdokonalovala a vylepšovala.