Dušený hrášek

www.toprecepty.cz Kuchař:

Zeleninová jídla 3 názory

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

60 dkg mladého zeleného hrášku (mražený je plnohodnotnou náhradou)
12 kusů cibulky šalotky (2 cibule)
3 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky
sůl
špetka cukru
3 lžíce sekané zelené petrželky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné cibulky osmahneme na polovině horkého másla, podlijeme vodou, přidáme zelený hrášek, promícháme a dusíme asi 10 minut. Pak zaprášíme moukou a zlehka promícháme. Osolíme, osladíme, přidáme petrželku, zbytek másla a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušený hrášek

  • ferda30 ferda30

    Na zahuštění vločky a papal to i náš 10-měsíční a jak mu chutnalo:yes:Výborné:-*:-p

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Dělala jsem podobně, použila jsem mražený hrášek, zahustila jíškou z Ramy a mouky, přidala trochu sladké smetany. Cibuli nedávám. K tomu brambory a vepřové dušené maso.Foto není moc kvalitní, fotila jsem mobilem.:-(

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Bezva dietní jídlíčko.Přesně pro našeho tatušu.Dávám bodík a fotečky.:yes::-))

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo