Staročeská omáčka z povidel, skořice a rajčátek - podle babiččiny kuchařky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 291 kJ / 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,73 g |
Tuky | 43,37 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dala jsem obě verze receptů podle bábinky z kuchařky, ze které vařila. Všechny slovní výrazy a citace jsem zde ponechala, neměnila jsem je, jinak by to už zase nebylo jinak a ne podle bábinky. Omáčky jsou zde zcela určitě, ale zkusila jsem "staročeskou omáčku " tak, jak se vařila dříve podle babičky z Kuchařky z naší vesnice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2012 15:46
27. 10. 2012 18:10
26. 10. 2012 09:37
25. 10. 2012 18:50
25. 10. 2012 18:34
25. 10. 2012 17:54
25. 10. 2012 17:48
25. 10. 2012 17:23
25. 10. 2012 17:03
24. 10. 2012 21:12
24. 10. 2012 19:48
24. 10. 2012 19:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 53 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Další recepty
Tématické fráze: videorecepty švestková povidla podle babiček staročeská omáčka e kuchařka net videorecepty.kucharka.net babičina kuchařka babiččina rajská omáčka e-kuchařka net staroceska rajska omacka babiččiny recepty rajská omáčka babicina rajska omacka babiččiny recepty babiččiny švestková povidla babiččina švestková povidla kucharka net e kuchařka kuchařka s videorecepty www e kuchařka net babiččiny povidla net kuchařka
Suroviny: máslo, mouka hladká, cibule, rajče, povidla švestková, skořice mletá, koření do perníku, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, ocet, cukr, voda
Staročeská omáčka z povidel, skořice a rajčátek - podle babiččiny kuchařky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DoG
12 názorů