Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Surimi tyčinky se zeleninou a Šmakounem

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 102 kJ /
263 kcal
Bílkoviny27,04 g
Tuky15,37 g
Vláknina0,13 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 798 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy4,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvičce rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a na plátky nakrájeného Šmakouna, posypeme sezamovými semínky. Krok 2: Zlehka osmahneme, přidáme mraženou zeleninu, osolíme a opepříme. Krok 3: Těsně před podáváním posypeme na jemno nakrájeným hermelínem, který se nám pomalu rozpustí. Kdo má rád pikantní jídla, lze dochutit mletou chilli papričkou. Podáváme buď samotné nebo s rýží.

Zveřejněno 27. 8. 2009

Poznámka autorky zizala

Zdroj: www.recepty.cz

Většinou to baštím bez přílohy, když chci odlehčit žaludku po vydatném víkendu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvJ9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvJ9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Michal Tovarcik 21. 4. 2012 21:08
držíte niekto [uri=www.topdieta.sk/dukanova-dieta/]dukanova diéta? dobre jedlo, vhodne aj do tejto diety :)

Katka: lžička másla a půlka hermelínu pro 4 osoby - to JE dietní ;-):-))

no nevím - máslo, hermelín..opravdu dietní!!

Heleno, díky za vyzkoušení receptu a fotečku, mám radost, že vám s přítelem chutnalo. Mrkla jsem do Tvého profilu, jsme "skoro sousedky" :-8:-)

Když jsem kupovala ingredience na tenhle recept, spletla jsem se a šáhla po obyčejné mochovské směsi... před vhozením na pánev jsem ji trochu přebrala (přišlo mi, že by se tam kapustičky a květák moc nehodili...) a pustila se do toho... šmakouna jsem nakrájela celého a jediné co jsem tam dát nemohla bylo sezamové semínko, protože jsem ho zapomněla koupit... :-8 ale i tak nám s přítelem moc chutnalo... příště to zkusíme se správnou zeleninkou.. a i tím semínkem... ;-) bodík už je tam a ještě jsem si dovolila přidat fotku... :-)

Tématické fráze:
krabí tyčinky recepty, krabí tyčinky, recepty krabí tyčinky, krabí tyčinky recept, recept krabí tyčinky, krabítyčinky, krabí tyčinky a dieta, recepty na krabí tyčinky, krabí tyčinka, mražené krabí tyčinky, krabí maso se zeleninou, krabí tyčinky a dukanova dieta, sojanéza kde koupit, krabí tyčinky dieta, krabí tyčinky-recepty, recepty - krabí tyčinky, surimi tycinky, dietní recepty na krabí tyčinky, dukanova dieta krabí tyčinky, recept z krabích tyčinek

Suroviny:
krabí tyčinky, semínka sezamová, sůl, pepř, šmakoun, sýr hermelín

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu