Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 967 kJ / 2 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,87 g |
Tuky | 86,44 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 270,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s lískovými oříšky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71D8
Moje poznámka
Závin s lískovými oříšky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71D8
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 43 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 44 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
liskove testo,
oříškový závin,
strudl s hroznovym vinem,
závin z lískového těsta,
liskovi testo,
liskove testo s pudinkem,
hroznovy zavin s ořechy,
závin s liskovými ořechy,
závin z hroznového vína,
listové těsto s hroznovým vínem,
zavin s liskového těsta,
štrudl z hroznového vína,
buchty liskovi testo,
závin s vínem,
listove testo s hroznovim vinem,
buchta s lískovými oříšky,
roláda z lískového těsta,
recepty z hroznoveho vína,
těsto s lískovými oříšky,
jablečny zavín recept
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mouka hladká,
ořechy strouhané,
skořice,
víno hroznové
Komentáře (6)