Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,43 g |
Tuky | 28,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šneky z listového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvLO
Moje poznámka
Šneky z listového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvLO
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 12 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 3 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z listového těsta slané,
listové těsto recepty slané šneci,
šnečky z listového těsta,
slaný šneci,
sneci z listoveho testa,
minipizza z listového těsta,
slané dobroty z listového těsta,
listové těsto slané recepty šneci,
slaní šnečci,
šnečci,
listový sneci,
syroví šneci z listového těsta,
listové těsto slane recepty,
listoví šneci,
croissant z listového těsta,
slané listové těsto,
šneci z listového těsta sýroví,
slané šátečky z listového těsta,
recepty z listového těsta,
slané šnečci
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
koření,
sýr,
kečup sladký,
salám,
kapie,
mouka,
pečící papír
Komentáře (7)
Dělala jsem ze dvou těst. Jedno (verze pro děti) jsem potřela vajíčkem, do něj jsem přimíchala Formaggio (koření od Antonína), na to šunku a sýr, zamotala, nakrájela a znovu potřela vajíčkem. Druhé těsto jsem dělala úplně stejně, jen jsem plát těsta před vajíčkem, potřela pestem z rajčat a papriček Habanero, takže šnečci pikantní pro nás.
Při pečení sýr vstoupá nahoru, takže není třeba šneky sypat sýrem. Nejlepší je použít klasický Eidam, zkoušela jsem sýr Moravský bochník, Tylžský a nebylo to úplně ono...
Máme moc rádi
CHU´T