Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 475 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,20 g |
Tuky | 8,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
K tomu 2 decky červeného vínečka :-)
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Moje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 9 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
syrová játra,
tatarák z jater,
tatarak z veproveho,
vepřová játra na topince,
tatarák z veprove panenky,
vepřová játra na topinku,
syrová vepřová játra,
játrový tatarák,
vepřová játra,
vepřová játra syrová,
tatarák z vepřových jater,
tatarák z vepřové panenky recept,
jak udělat játra,
ta játra,
vepřova jatra na topinky,
syrove jatra,
recept na vepřová játra videorecept,
syrova veprova jatra recepty,
játra na topinku,
tatarák z hovězích jater
Suroviny:
játra vepřová,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
cibule,
topinka
Komentáře (18)
Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...