Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 618 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,85 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 19 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 6,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Moje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 2 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezový cheesecake
Jana2017 před 37 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 4 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 4 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 5 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 7 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 8 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 8 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 9 hodinami
Tématické fráze:
fazole purpurová,
pomazánka z červených fazolí,
pomazánka z fazolí z konzervy,
červená fazole pomazánka,
purpurova fazole,
fazole purpurová recepty,
blikni.cz,
fazole purpurové,
purpurové fazole,
fazolva pomazanka s bazalkou,
paštika z fazolí a celeru,
slaný nálev na syr,
recept purpurové fazole,
fazolové pomazánky z konzervy,
pomazánka z fazolí v konzervě,
purpurová zelná polévka,
pomazánka z červených fazolí z konzervy,
fazolová paštika s bazalkou,
fazole porek pomazanka,
purpurová fazole recepty
Suroviny:
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek,
pórek,
sýr tavený,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)