Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso smícháme s kořením a vejcem, hmotu obalíme okolo uvařeného oloupaného vejce, vytvarujeme do tvaru ježečka a dáme péct.
Krok 2: Po upečení (cca 20 minut na 220°C) ozdobíme párátky s olivami, očka a čumáček nahradí kuličky pepře, jazýček z kousku rajčete.
Zveřejněno 13. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
Moje poznámka
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 14 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 5 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 8 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 9 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 10 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 11 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 11 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 13 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Tématické fráze:
co jí ježek,
slaný ježek,
slaný dort ježek,
mořský ježek recept,
ježci z mletého masa,
jezek z chleba,
mořský ježek recepty,
co jí ježci,
ježek z mletého masa,
nápady ježek,
ježek ze sekané,
jezek recept,
slané dorty ježek,
bodliny na slany dort,
kluci v akci recepty ježci,
recept mořský ježek,
ježek,
recept na ježky,
co ji jezek?,
ježci s plnymi bříšky
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
vejce,
vejce
Komentáře (22)
super to ukládám a dětem udělám.
Bibi a mamkapavla, ano, máte pravdu, jsou to vlastně pštrosí vejce, jen veselejší