Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso smícháme s kořením a vejcem, hmotu obalíme okolo uvařeného oloupaného vejce, vytvarujeme do tvaru ježečka a dáme péct.
Krok 2: Po upečení (cca 20 minut na 220°C) ozdobíme párátky s olivami, očka a čumáček nahradí kuličky pepře, jazýček z kousku rajčete.
Zveřejněno 13. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
Moje poznámka
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 8 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 17 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový crumble
olgaja před 21 minutami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 32 minutami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 45 minutami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 1 hodinou
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 5 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 6 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 7 hodinami
Tématické fráze:
co jí ježek,
slaný ježek,
slaný dort ježek,
mořský ježek recept,
ježci z mletého masa,
jezek z chleba,
mořský ježek recepty,
co jí ježci,
ježek z mletého masa,
nápady ježek,
ježek ze sekané,
jezek recept,
slané dorty ježek,
bodliny na slany dort,
kluci v akci recepty ježci,
recept mořský ježek,
ježek,
recept na ježky,
co ji jezek?,
ježci s plnymi bříšky
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
vejce,
vejce
Komentáře (22)
super to ukládám a dětem udělám.
Bibi a mamkapavla, ano, máte pravdu, jsou to vlastně pštrosí vejce, jen veselejší