Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Moje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak ohřát vafle,
jak se dělají vafle,
kupované vafle,
topinkovač recepty,
jak připravit vafle,
jak připravit kupované vafle,
jak dlouho se dělají vafle,
rychle vafle,
vafle kupované,
wafle polotovar,
jak delat vafle,
jednoduché vafle,
vafle jak ohrat,
recepty topinkovač,
recept na vafle,
recepty z polotovarů,
vafle v toustovači,
jak ohřát wafle,
polotovar wafle,
topinkovač recept
Suroviny:
vafle - polotovar,
marmeláda,
jogurt bílý,
kakao granko
Komentáře (44)
Dík za fotku. Ty čestvé maliny musely být k tomu super.
Vidím, že tu k žádným změnám v chování a vyjadřování nedošlo. Stále stejná skupina, kastování,dělení reistrovaní a neregistrovaní. O nic jsem zatím nepřišel.Teď k Vám, Vaši honbu po bodech viděli všichni při poslední soutěži a nyní Vás body nezajímají. Nevidím osobně rozdíl mezi registrovanými pod přezdívkou a neregistrovanými.Pokud považujete neregistrované za pitomé,jak jste se vyjádřila, tak já si zase myslím, že jste svou pitomost tím vyjádřila veřejně a registrovaně.
Loučím se s Vámi a nepřemýšlejte nad tím, je to zbytečné
Já se fakt bavím, jak jsou pod tou svojí anonymitou pitomí...
Zvláštní je, že někdo cítí potřebu chodit ustříkávat vlastní jed na stránky, kde se ostatní baví o dobrém jídle...
Papriky nápad jsem ocenila bodem a tím to pro mě končí. Možná ho vyzkouším, možná na něj zapomenu... Ale ten bod, který jsem receptu dala (pro jeho nespornou invenčnost), stejně jako body, které jsem dostala či nedostala já a které dostali či nedostali jiní, jsou jen chvilkovou záležitostí... Nerozumím lidem, kteří si na to potrpí a obchází je závist z "udělených bodíků"... Jsou směšní.
Jako nápad se mi to zdá dobré a posílám bod
A když se Vám něco nezdá
Lidi, vaříme, nakupujeme, vysvětlujeme a pomáháme si ne? A i třeba u takovéhoto základního receptu nebo když má někdo jinou vychytávku.
Tohle je o vaření pro běžné, normální lidi a ne o receptech do Interhotelu Continental