Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 70 kJ / 17 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Moje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 11 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 11 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 13 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 7 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 8 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 9 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 10 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 12 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 12 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuchařské normy online,
kuchařské normy,
kuchařské normy teplé kuchyně,
normy teplých pokrmů,
normy teplých jídel,
asijská kuchyně recepty,
normy teple kuchyne,
kuchařské normy teplých pokrmů,
normy pokrmů,
kuchařské receptůry,
normy studených pokrmů,
receptury teplých pokrmú,
receptury teplych pokrmu online,
normy kuchařské,
normy pro kuchaře,
receptury teplych pokrmu 1986,
šuang-si z hovězího masa,
normy na vaření,
normy pro vaření,
receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny:
roštěná hovězí,
omáčka sojová,
solamyl,
pepř,
sůl,
olej,
pórek,
kapie,
cibule,
žampióny
Komentáře (19)
Je dobré, že vám chutilo.
ČOI ani hygienická kontrola k nim nemá výhrady. Obě instituce mají v gastronomii jiné činnosti ke kontrole.
Jinak většina receptů je upravena do našich podmínek, ale to rozhodně neznamená, že je možné v nich nahrazovat suroviny jak koho napadne a vydávat takto upravená jídla za originální speciality orientálních kuchyní.
IV.vydání z roku 1986 vydal Merkur, návod na Šuang si neobsahují. Zbytečně mystifikujete čtenáře.
Šuang si je minutka jako 99% asijských jídel. Používá se svíčková ne roštěná ještě k tomu z našich krav.Čínské víno šao-sing lze s úspěchem nahradit i u nás,ale vínem desertním, ne suchým.Jinak v receptu chybí máčený zázvor, červený pálivý olej, wei su(glutasol),cukr,studený vývar,sádlo ne olej.Zahušťuje se máčeným škrobem. Maso se nenakládá. Hotové jídlo nikdy nemůže vypadat jako na fotce,tam to vypadá spíš jako pajšl. PS.Janě jsem recepty i pochválil.S.