Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 847 kJ / 4 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,64 g |
| Tuky | 128,47 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 681,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Moje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Nejnovější recepty
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 24 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 4 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 4 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 4 hodinami
Tématické fráze:
šup do trouby,
hop do trouby recept s kakaem,
hop do trouby,
recept šup do trouby,
recept hop do trouby,
buchta šup do trouby,
buchta hop do trouby,
hop koláč,
hop do trouby recept,
moučník hop do trouby,
recepty šup do trouby,
hop koláče,
koláč hop hop,
moučník hop hop,
jablečná buchta šup šup,
recept na sup do trouby,
proč klesne koláč,
hop šup,
hop o trouby,
moučník šup do trouby
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
ovoce
Komentáře (19)
Jen mléko došlo,tak jsem dala kyšku.Díky za recept a bodík je Tvůj+
1)je víc lidí, kteří nevkládají recepty
2) málokdo je tak tvořivý, aby vymyslel zbrusu nový recept, většinou jsou to variace na známé téma.
3)s tím mailem to bude nějaké divné, asi komunikační šum, to se stává, zkus to znovu