Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 porce Saláty 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

4 sledě
4 zelená jablka
400-500 g bílého jogurtu
svazek kopru
1 velká cibule
bílý pepř
sůl
brusinkový kompot
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jablka a cibuli nakrájíme na jemné kostičky, vmícháme do jogurtu, přidáme usekaný kopr, opepříme a mírně osolíme, promícháme a dáme vychladit.

  2. Vychlazený jogurtový salát rozdělíme na 4 mělké mističky nebo talířky a na tento základ postavíme jako komínky po dvou šnekovitě svinutých sledích.

  3. Na každý závitek ryby dáme nahoru lžičku brusinkového kompotu. Vhodné v zimě i za horkých letních večerů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít