Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Jogurt z trouby

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2011 11:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 954 kJ / 467 kcal
Bílkoviny34,00 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy49,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

janatka

22. 10. 2015 08:16

Tak mám také vyzkoušeno. Já jsem to dala pod deku jak to tu radila Betyna, po hodině jsem vzala hrnec - nechala jsem to v něm, dala na topení a nechala do rána. Nahorě na jogurtu se mi trošku udělala syrovátka, určitě mi to nevadilo. Tak tady už mám svoji snídani. Je super.

pazderka83

20. 10. 2015 15:52

Super :yes: Na recept jsem narazila nahodou,ani jsem nevedela ze se jogurt da takto "mnozit" :-D Delala jsem rovnou z dvojite davky, plnotucna krabicova mleka a veliky 500g Holandia jogurt. 5hodin na topeni a je :-p :yes: Mnam!!!

Lena210

22. 9. 2014 12:55

Tak jsem dnes také vyzkoušela i s tou troubou. Ale kvůli veliké spotřebě jogurtů jsem dělala ze 2 l mléka a 2 hollandia bílých 200 ml. A nezbývá mi nic jiného než poděkovat za návod. Jogurty jsou luxusní. Do toho si už každý z nás vybere jestli domácí včelí med, domácí pampeliškový sirup, domácí marmeládu, za zahrady suš. ovoce.... jak mě tohle baví! Díky!!A hodně zdaru všem!:yes:

tejaja

2. 7. 2014 11:04

Maryla337: musíš mať ozaj jogurt, zakže pozri obal a prečítaj, ak je zahustený škrobom, želatínou a pod, utekaj od toho preč, to by som nekúpila ani na bežnú spotrebu, nie je to jogurt. ;-) Na obale musíš mať napísané, že obsahuje jogurtovú kultúru. ;-)

Maryla337

2. 7. 2014 06:05

povedlo jen nevím jaký přesně jogurt moc je nejím ....... tak vevím jaký má tu správnou kulturu

hoskovavl

20. 8. 2013 13:30

Šárka:tak to bohužel netuším ale řekla bych že to půjde

Šárka

19. 8. 2013 17:21

dobrý den, naše troba má nejnižší teplotu 40°C. Půjde to? Nebo ty chudinky bakterie zahubím? :-)

hoskovavl

13. 2. 2013 06:33

Petra: jogurt jsem dělala z toho co je na fotkách. Je to polotučné, trvanlivé. A šlo to perfektně. :yes:

Petra

11. 2. 2013 22:24

Chci se zeptat, jestli je možné vyrábět takto jogurt i z mléka trvanlivého. V podobných receptech vždycky zdůrazňují, že musí jít o mléko čerstvé a nikoli ošetřené UHT ohřevem. Tady na fotografiích vidím právě to trvanlivé, tak mě zajímá, jestli to skutečně jde i s ním.

hoskovavl

6. 2. 2013 18:40

JANINA: tak jako kupovaný

JANINA

6. 2. 2013 16:35

Ahoj. jak je ten jogurt hustý?

hoskovavl

9. 3. 2012 07:48

mia2404:Díky za fotečky, jsem ráda že se dílo podařilo k plné spokojenosti.:-)

mia2404

8. 3. 2012 17:18

vyskúšala a musím povedať ža ma to príjemne prekvapilo , len som nerobila v trúbe ale som ich dala na krb pridávam fotku a +1:yes::yes:

Koubkova

30. 3. 2011 07:22

Dělala jsem jogurt poprvé a povedl se:-p:yes:

hoskovavl

26. 3. 2011 08:25

Pája:já to mám snězené asi do 14 dní tak netuším jestli déle

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí jogurt v troubě recept na domácí jogurt v troubě jogurt z trouby jogurt v troubě domácí jogurt z trouby bili jogurt trvanlivost domácího jogurtu bílí jogurt recept domácí bílí jogurt bílí jogurt recepty domácí jogurt trouba jak vyrobit hustý domácí jogurt jogurty z trouby domaci bily jogurt domácí jogurt recept recept na jogurt trvanlivost domácích jogurtů domácí jigurt v troubě co obsahuje activia jogurt bílý jogurty v troubě

Suroviny: mléko, jogurt bílý

TopRecepty.cz

Jogurt z trouby

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wElr