Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 190 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 66,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a upečeme bramborové placky.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Moje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 9 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky
Cernousek před 14 minutami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 22 minutami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 29 minutami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 52 minutami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 2 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 4 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky recept,
bramborák bez česneku,
bramboráky,
recept na bramboráky,
bramboráčky bez česneku,
recept na brmborák bez česneku,
bramboraky bez cesneju,
braboráky bez česneku,
recept bramboráky,
bramborak bez česnek,
braboráky bez česneku,
bramborove placky bez cesneku,
bramboraky bez vajec a cesneku,
pecene braboraky,
bramoraky bez cesneku,
bramborááky bez česnek,
bramborák bez česneku recept,
recepty bramborak,
recept bramborak,
bramboráky recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
podravka,
tymián,
bazalka čerstvá,
mouka hladká
Komentáře (11)