

Fazolový salát s medvědem, rajčaty a pažitkou
Suroviny
- 600 g uvarených fazulí
- 4 ks paradajky
- soľ
- voda
- veľká hrsť listov medvedieho cesnaku
- pažítka
- 200 ml kyslá smotana (príp.jogurt)
- biele korenie - pepř bílý
- príp. štipka cukru
Postup přípravy receptu
Fazuľu namočíme cez noc, uvaríme do mäkka, ku koncu osolíme.
Paradajky umyjeme, pokrájame, pridáme k vychladnutej fazuli, pridáme medvedí cesnak a pažítku.
Do kyslej smotany vmiešame soľ, biele korenie, príp. štipku cukru.
Prelejeme šalát, premiešame a necháme v chlade odstáť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Fazolový salát s medvědem, rajčaty a pažitkou
-
magdalenka:
Zvlášť, když vidím ty "ungredience" auuuuuuuu!!! takový překlep!
-
Jana Remkova: ešte nikto mi tak pekne nepovedal, že mám cit pre vyváženosť ingredincií...
Ďakujem, moja ješitnosť sa tetelí...
Som rada, že ti chutilo. -
-
Magdi, přidávám foto. Musím ti říct, že jsem si moc pochutnala, máš cit pro vyvážení ungrediencí, opravdu to bylo moc dobré
-
Krásná mňamina
+
-
A je to sýte...nejaký hladovec sa vždy nájde.
Medveď dožíva, lovím už iba mladé listy... -
Joo, to se mi moc líbí, Magdi!!
-
Ja som takýto robila včera ale bez smotany a s citrónom
-
Magdi poznám
, zkusím přidat mé "fazole-bílé, hnědé,červené
, ale už to nejde
Jana neumí
-
Jana Pá: to sú také červenohnedé fazuľky...nepoznáš? Biele som nemala doma, tie by boli fotogenickejšie...
-
Magduš, medvěda jsem dnes nacpala do nadívky ke kuřátku
, ale klučík-medvědí už odchází
, ale musím říci, že jsem ho cpala všude
, ale tenhle receptík je zase
, jdu namočit fazolu
, ale proč máš takové tmavé fazolky-nebo, že by foto
-