Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 133 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 0,36 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové špagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5E1
Moje poznámka
Tuňákové špagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5E1
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 minutou
Zdravé cottage lívance
janatka před 23 minutami
Žitný chléb
janatka před 31 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 35 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 40 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 45 minutami
Šunkofleky II
Valis před 53 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 53 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Tématické fráze:
tuňákové špagety,
špagety s bylinkami,
tunak na spagety,
tuňak a špagety,
špagety s tuňákem,
tuńák špagety,
tunákové těstoviny,
tunák se špagety,
recepty ze špaget,
špagety vařené -2 porce,
spagety kari tunak,
špagety s konzervou tuňaka,
špagety tunák,
spagety s tunakovou konzervou,
spagety s redkvickami,
tunakove spagety s rajcaty,
recept spagety tunak,
špagety s bylinkami,
špagety z bylinkami,
špagety s tunákem a bylinkami
Suroviny:
tuňák s bylinkami v oleji,
ředkvičky,
citron,
pepř,
těstoviny špagety,
sůl,
olej,
bylinky,
cibulka jarní
Komentáře (5)