Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné brambory s krabími tyčinkami a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8owW
Moje poznámka
Plněné brambory s krabími tyčinkami a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8owW
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 15 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 16 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 16 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 12 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 13 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 13 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 14 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 15 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 15 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 17 hodinami
Tématické fráze:
plnené brambory,
brambory s fazolkami,
krabí tyčinky s bramborem,
krabí tyčinky se žampiony recepty,
krabí tyčinky s brambory,
brambory recepty,
brambory s krabími tyčinkami,
plněná brambora,
śmakoun s bramborem a fazolkami,
brambory krabí tyčinky,
brambor s fazolkama a syrem,
brambory z fazolkama,
žampiony s brambory a krabími tyčinkami,
brambory a krabí tyčinky,
brambory z fazolkami,
brambory s krabími,
plníme směsí z krabích tyčinek,
recept krabí tyčinky brambory,
vajíčka skrabími tyčinkami,
tyčinky z brambor
Suroviny:
brambory,
krabí tyčinky,
fazolky zelené,
slanina,
žampióny,
vejce,
sýr tvrdý,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (3)