Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,98 g |
| Tuky | 25,47 g |
| Vláknina | 6,47 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 75,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi s trochou oleje osmažíme cibuli, přidáme rýži s mletým masem, sůl, pepř, asi 5-7 minut osmahneme.
Krok 2: Sundáme a zamícháme vejce, ochutíme pepřem, solí. Směs klademe na kyselé zelné listy(ty by měly být velikosti dlaně), smotáme do válečku.
Krok 3: Nandáme jednu vedle druhé do kastrolu a zalejeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatovou pastu. Vařené je to, když je vařená ryže a zelí je měkké.
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumunská sarma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDn8
Moje poznámka
Rumunská sarma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDn8
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 46 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 57 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
krouhárna zelí tuchlovice,
recept na sarmu,
rumunská sárma,
sárma,
krouhárna zelí drásov,
krouhárna tuchlovice,
rumunske brambory,
krouhárna zeli,
sarma recept,
rumunské sarmy,
sarmy,
krouhárna zelí drásov kontakt,
rumunské vánoční jídlo,
recepty na sarmu,
rumunske brambory recept,
sárma rumunská,
recept na sarmy,
jak uvařit sarmu,
recept sarma,
rumunske plnene zeli
Suroviny:
zelí kysané,
míchané mleté maso,
cibule,
rýže,
vývar masový,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
olej,
bobkový list
Komentáře (6)