Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,98 g |
| Tuky | 25,47 g |
| Vláknina | 6,47 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 75,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi s trochou oleje osmažíme cibuli, přidáme rýži s mletým masem, sůl, pepř, asi 5-7 minut osmahneme.
Krok 2: Sundáme a zamícháme vejce, ochutíme pepřem, solí. Směs klademe na kyselé zelné listy(ty by měly být velikosti dlaně), smotáme do válečku.
Krok 3: Nandáme jednu vedle druhé do kastrolu a zalejeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatovou pastu. Vařené je to, když je vařená ryže a zelí je měkké.
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumunská sarma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDn8
Moje poznámka
Rumunská sarma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDn8
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 22 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 56 minutami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
krouhárna zelí tuchlovice,
recept na sarmu,
rumunská sárma,
sárma,
krouhárna zelí drásov,
krouhárna tuchlovice,
rumunske brambory,
krouhárna zeli,
sarma recept,
rumunské sarmy,
sarmy,
krouhárna zelí drásov kontakt,
rumunské vánoční jídlo,
recepty na sarmu,
rumunske brambory recept,
sárma rumunská,
recept na sarmy,
jak uvařit sarmu,
recept sarma,
rumunske plnene zeli
Suroviny:
zelí kysané,
míchané mleté maso,
cibule,
rýže,
vývar masový,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
olej,
bobkový list
Komentáře (6)