Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
Tuky | 26,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Moje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 17 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 36 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské kotlety,
ďábelská kotleta,
kotleta recepty,
kotleta recept,
ďábelské kotlety recept,
ďábelské kotleta,
co uvarit s kotlety,
recept na ďábelské kotlety,
ďábelské kotlety ii,
co uvařit z vepřové kotlety,
dabelsky kotlet,
kotlety na kečupu,
kotleta,
dabelska vepřova kotleta,
kotlety recept,
kotleta selátko,
jánošíkův šleh,
recept ďábelské kotlety,
kotlety dabelské,
dabelsky platek
Suroviny:
kotleta,
hořčice plnotučná,
vejce,
kečup ostrý,
šunka,
sýr,
tuk
Komentáře (8)
Použila jsem krkovičku a kečupu dala jen velmi málo, manžel ho nemá rád, a také jsem maso nejdřív opekla, ale jinak jsem postup i suroviny dodržela, takže můžu poslat bodíka